FILIP ŽIVOJINOVIĆ UPRAVO OBJAVIO LEPE VESTI: “Ljubavi volimo te”

0

Trenutno najpoznatija pjevačica na našim prostorima je Aleksandra Prijović Živojinović. Ona je ovog ljeta izbacila novi album koji je njena publika čekala s nestrpljenjem. Album je prošao i više nego odlično, te se njene pjesme vrte po mnogim radio stanicama i klubovima.

Aleksandra iza sebe ima i više nego radnu ljetnu sezonu, te je nastupala po raznim klubovima kako na našim prostorima tako i u inostranstvu. Ovih dana je proslavila i svoj rođendan, a na njenu adresu su stigle razne čestitke. Ali, ipak se jedna posebno izdvojila. Aleksandra je na svom instagram profilu dobila brojne čestitke i svi su poželjeli da joj uljepšaju ovaj važan dan u životu.

Aleksandra je ipak odlučila da jednu, vjerovatno onu koja je njoj najljepša i koja joj najviše znači, javno podijeli sa svojim pratiteljima. Među prvima ko je čestitao mladoj pjevačici rođendan jeste njen izabranik i suprug Filip Živojinović. Objavio je fotografiju na svom instagram profilu kako pozira sa Aleksandrom u naletu strasti i emocija, te je njegova ruka u tom trenutku bila oko Aleksandrinog struka.

Mnogi su ostali u šoku kada su vidjeli ovu malo izazovniju fotografiju ovog bračnog para, ali su svi rekli da su zaista lijepi zajedno. Na fotografiji je napisao ‘’Sretan rođendan mama. Volimlo te’’ te je uz to dodao i pjesmu od grupe SARS Lutka. Njihov brak meta je svih medija, s obzirom da su oboje ipak javne ličnosti. Ovom prilikom želimo Aleksandri da se sve želje ostvare uz zdravlje i sreću. Kako je Filip čestitao svojoj supruzi rođendan, ostavljamo Vam u prilogu.