FILIP ČUKANOVIĆ VODI ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI SA ĆERKOM SRPSKOG MOĆNIKA:Pola miliona i privatni avion,OBJAVLJENE FOTKE!

0

Mladi voditelj Filip Čukanović je dvije godine vodio jutarnji program na TV Prvoj a na tom mjestu je zamijenio Jovanu Maksimović i njenog kolegu SrđanaPredojevića čiji je otkaz u to vrijeme podigao veliku prašinu u javnosti. Filip je prošlog mjeseca donio odluku da i on napusti ovu televiziju i ovo je za mnoge bilo kao grom iz vedra neba a voditelj nije ponudio nikakvo objašnjenje.

Međuitm jasno je da ga ne brine gdje će nastaviti svoju karijeru jer bi ga mnoge privatne televizije voljele imati u svojim redovima i on se odlučio da maksimalno uživa i odmori se. Tako je sa svojom prijateljicom Sandrom Mitrović koja je najstarija kćerka Željka Mitrovića vlasnika televizije Pink i jednog od najimućnijih ljudi u regiji otišao na ljetovanje u Kan.

Mediji prenose da su se njih dvoje na ovu destinaciju uputili privatnim avionom a smješteni su u hotelu u kojem noćenje košta po osobi 370 dolara. Filip redovno kači fotke na svom Instagram nalogu pa se može vidjeti da ide i na izlete, vožnje brodom i skupe večere.

Novinari su provjerili koliko košta večera u jednom kineskom rstoranu u kojem je Filip boravio pa su saznali da se cijene kreću od devet pa do 17 hiljada dinara. Izradili su i preciznu računicu i ustanovili da bi voditelj za ovo ljetovanje mogao da potroši oko pola miliona dinara što znači da će morati što prije da se zaposli. Filip je nakon otkaza koji je dao na Instagramu napisao da mu  je nakon osam godina rada na B92 i TV Prvoj odmor prijeko potreban i očito je da jer ozbiljno mislio.