FENOMEN U LOZNICI! Jovanka razbila jaje da spremi doručak, ali nije mogla da veruje šta se NAŠLO U TIGANJU! DESILO SE ČUDO! (FOTO)

0

U nastavku današnjeg člnak jedna priča koja će vam pokazati koliko je samo priroda jaka, i koliko zapravo zavisimo od nje. Cela priča koju vam prenosimo u nastavku, desila se u Srbiji gde je žena po imenu Jovanka Vukosavljević Grujučić koja celi život živi u Loznici.

Naime Jovanka ima kokošinjac i svakodnevno im domaća jaja sa kojima hrani celu svoju porodicu, ali ono što joj se desilo pre par dana ostaviće vas bez teksta. Naime ona je naišla na jedno jaje koje je bilo malo veće u odnosu na druga jaja, i odmaah je pomislila da se radi o jajetu sa 2 žumanca, koja je do sada nalazila nebrojano puta.

Mežutim, kada je Jovanka razbila jaje u tiganj, tamo je našla žumance i još jedno jaje, što je svakako prvi puta da joj se desilo uopšte u životu, tako da je odmah uzela telefon da sve to snimi, jer je više nego neobična situacija. “Kada sam videla takvop jaje, bila sam ubeđena da se radi o blizancu jajetu, ali kada sasm ga razbila u tavum unutra je bilo još jedno jaje”.

Kada se sve sabere i oduzme, sve je izgledalo kao kinder jaje, sa malim iznenađenjem unutra. Preko 20 godina se Jovanka bavi sa ovim, i nalazila je i jaja sa zelenom ljuskom, ali nikada nije našla nešto slično ovome. Jaje je odmah izvadila i sačuvala za uspomenu, i da ljudima u stvari pokaže koliko je priroda zapravo moćna.

Preporučujemo