EVO ZBOG ČEGA TITO NIKAD NIJE OBIŠAO GROB ROĐENOG DETETA! Ovo je JEZIVA priča o dečakovoj sahrani, koja će vam ZALEDITI KRV U ŽILAMA!

0

Josip Broz Tito je ostao upamćen kao jedan od presednika kojeg je skoro celi svet voleo, a koliko je bio popuklarna govori i podatak da je na njegovoj sahrani bilo preko 200 stranih delegacija. On je ostavio jako veliki trag u svetskoj politici, a ljudi koji su živeli u “čeličnom rećimu” su imali sve. 

Krenuvši od zdravstva, zaposlenja, životnog standarda koji je bio na najvećem mogućem nivou. Svi su bili zadovoljni, a nije bilo porodice koja sebi nije mogla priuštiti odlazak na morske destinacije, ili da kupi novo auto. Danas je ta situacija jako diskutabilna, jer sa današnjim standardom i platama se jedva sastavlja kraj sa krajem. Mnogi ga nisu vooleli i naziovali su ga diktatorom. 

Njegov privatni život j bi oprava misterija, jer je on nudio koliko je potrebno, a niko drugi se nije smeo javljati i zapitkivati o njegovoj porodici, jer bi odmah bio proglašen za nacionalnog izdajnika ili špijuna. Zato je 90% njegovog život i detalji vezani za njega su saznani tek posle njegove smrti 1980 godine. U Kumrovecu je njegova porodična grobnica u kojoj su sahranjeni njegovi roditelji, ali za ovo mesto vlada još jedna jezivija tajna. 

Naime, u dvorištu njegove kuće je pre tačno 90 godina sahranjen njegov sin koji je imao samo 2 godine. Ono što je najjezivije u celoj ovoj priči je to, što njegov grob uopšte nije obeležen, tako da Tito i nije nikada otišao na ovaj grob. 

Preporučujemo