Evo zašto se nije pojavila na sahrani Sanje Ilića: Tatjana se oglasila i otkrila ko joj je ZABRANIO da prisustvuje sahrani, a jednu tajnu su VJEŠTO KRILI! (FOTO)

0

Osim što se nije pojavila na komemoraciji, njezino ime je izostavljeno i sa umrlice, a među ožalošćenima se nalaze samo njegovi najbliži.

Na sahrani velikog kompozitora Aleksandra Sanja Ilić, nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karjanov što je uzrokovalo veliku pažnju među javnosti.

Ipak, Tatjana je odlučila da se oglasi na društvenim mrežama, te je navela kako joj je žao što nije došla na sahranu i šta je razlog njezinog nepojavljivanja.

Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čovjeka počiva u miru, ipak je zaslužio odmor nakon tolikih divnih djela, koje je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se nas dvoje razveli u Novembru 2020. godine, ali određene okolnosti su tako zahtjevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto.. Nisam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda, ali ipak smo ostali u dobrim odnosima, a to mi mnogo znači. Cijelom svojom dušom sam željela doći na sahranu pa i komemoraciju ali sam odlučila ispoštovati volju porodice, jer mi nisu dozvolili dolazak. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu… – napisala je Tatjana, te dodala:

Sanjice, uvijek ću se sjećati onog divnog provoda u Lisabonu, hvala ti za sve što smo zajedno proli. Ja tvoju ljubav osjećam i dalje, ti zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi..

Preporučujemo