Novo Showbizz

EVO zašto joj zavidi CELA ESTRADA! Dok srbi stoje u redu za hranu, JANA SE RASIPA MILIONIMA! Kad vidite kupatilo, OČI ĆE VAM ISPASTI!

Jana Todorović je jedna od najpostojanijih pjevačica u cijeloj regiji. Na estradi je preko 20 godina i svi je jako poštuju, pa čak i kolege sa kojima nikada nije ulazila u neke kontroverzne priče i diskusije. Na estradnom nebu je preko 20 godina, a ima hitova i za buduče generacije. Međutim, ono što svi znaju je to, da Jana Todorović uopšte ne živi u Srbiji, nego je sa suprugom i kćerkom u inostranstvu.Svi smo znali da veliki luksuzni dvorac u Austriji ima Dragana Mirković, ili Ceca Ražnatović kao i Jelena Karleuša, i to baš iz razloga jer se vole jako puno hvaliti po društvenim mrežama. Sa druge strane Jana to nikada ne potencira, veliki dvorac se nalazi na samom ulazu u Nirnberg u Njemačkoj. 

Prije 5 godina ovaj veliki zamak je kupio njen svekar Sveta Todorović, a njegova površina je preko 16 hektara. Veliki zamak posjeduje sve popratne sadržaje, uključujući igraonicu za djecu, pa čak i mali zološki vrt. Oni su ovaj dvorac nazvali Kago Todorović, čija unutrašnjost odiše starinama, i renesensnim stilom. U Janinom spotu “Ja sam tvoja”, ona je cijeli spot snimala upravo u ovom dvorcu, čisto ako niste znali. Kada su je pitali za zamak, ona se iznenadila, jer samo najbliži znaju gdje ona živi, i po tome se vidi koliko je ona zapravo skromna kao osoba. Šta vi mislite o ovom dvorcu, i jani Todorović kao osobi?

Oglasi – Advertisement