Evo svih detalja RAZVODA DECENIJE! Njihov brak nije mogao OPSTATI, koliko god se trudili…(FOTO)

0

Duško Tošić i Jelena Karleuša su definitivno bračni par o kojem se sigurno najviše priča na celom Balkanu. Sve je krenulo od 2019 godine, kada je Jelena Karleuša uhvaćena sa Ognjenom Vranješom, a sam suprug Duško Tošić ju je sasvim slučajno otkrio u prepisci sa BH fudbalerom, kojeg i privatno zna, i to je bilo najgore u celoj ovoj priči. 

Cela godina je bila u znaku ove afere, a na kraju je sve došlo i do suda, gde je svaki puta u Beograd dolazio Ognjen Vranješ, a Jelen Karleuša se nikada nije pojavila na samom suđenju. Samim ovim aaktom je dokazala da je stvarno imala nešto sa njim, jer se konstantno krila, za razliku od Vranješa koji je svaki puta dolazio iz Belgije u Beograd na suđenje. 

Dosta puta su osuđivali Duška Tošić, jer je jako dobro znao koga je ženio pre 15 godina. Cela Srbija je brujala o n jenoj aferi koju je imala sa telohraniteljem od braće KArića, sa kojim je tada bila u braku, a radi se o mlađem sinu Igoru. Oni su se samo nakon godinu dana braka ipak razveli, a da je Karleuša i više nego “nemirna” pokazuje i podatak da je pre toga imala jako velike izlete u svojim vezama. 

Zoran Davidović Čanda je poznati političar i kriminalac sa kojim je Jelena Karleuša bila u vezi do 2000 godine kada je on ubijen, tako da ništa i nije bilo od njihove veze, kao i brakaa kojeg je on njoj obećavao. Nakon njega, već 2004 godine se udala za Igora Karića. 

 

Preporučujemo