EVO KOME IDE SVA IMOVINA POSLE RAZVODA: Šta su Duško i Jelena STEKLI U BRAKU do sad, ovo su CIFRE I NEKRETNINE!

0

Jučer su svi mediji u regiji prenijeli vijest o razvodu jednog od najpoznatijih parova na javnoj sceni, Jelene Karleuše i Duška Tošića koji su u braku bili 14 godina i imaju dvije kćerke Niku i Atinu. Iako se od samog početka njihove veze više puta špekulisalo da se par razilazi to se do sada nikada nije desilo a afera u njihovom braku je bilo jako puno.

Zadnja koja je dobila veliki odjek u javnosti se desila za Božić kada je Jelna prijavila Duška policiji za nasilje u porodici i čini se da je to i bila kap koja je prelila čašu. Vijest o razvodu je podijelila upravo pjevačica koja je na svom Instagramu napisala objavu u kojoj je rekla da se Duško više ne osjeća članom njihove porodice i da su se dogovorili oko svih tehničko pravnih detalja.

Ona je navela da su svu bračnu  imovinu prepisali na svoje kćerke a da će starateljstvo nad njima imati ona. Inače Duško Tošić je dok je bio u braku sa Jelenom zaradio ogromne sume novca a najveću zaradu kao i uspjeh je imao u turskom Bešiktašu čiji je član bio tri godine. Tada su mediji pisali kako je on zarađivao po ugovou 1.250 hiljada eura godišnje a imao je i razne bonuse.

U kineskom klubu u koji je prešao nakon Bešiktaša zarađivao je nevjerovatnih 5.800 hiljada eura i prostom računicom je jasno da je Duško za samo pet godina u periodu od 2015. pa do 2020. godine zaradio blizu 19 miliona eura. Ovaj bračni par posjeduje nekoliko nekretnina i automobila i uskoro su trebali da se usele u vilu koju je Duško kupio od Draagana Stojkovića Piksija za dva i po miliona eura.

Preporučujemo