EVO KO NAM OCENJUJE DECU U ZVEZDAMA GRANDA: ĐORĐE DAVID VRŠIO NUŽDU U SALI ZA FIZIČKO! ZA SVOJE PONAŠANJE OKRIVIO PROFESORA I NE KAJE SE ZBOG TOGA!

0

Pjevač iz perioda EX-YU muzike, Đorđe David nekoliko godina unazad i nije baš toliko aktivan na muzičkom polju. Mnogi su skoro i zaboravili na njega. Trenutno je član žirija u najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje komentariše mlade talente i pomaže im da izgrade svoju budućnost.

Naime, kada je bio mlađi, pohađao je Zemunsku gimnzaiju gdje nije baš ostavio dobar trag. Izvor blizak pjevaču je otkrio da dok je bio mlađi, dosta je bio problematičan. Nije upadao u nevolje, ali ih je sam pravio. Redovno je bio kažnjavan od strane profesora, ali se nikada nije opametio, samo je pravio veće probleme.

Također, izvor dodajeda je zaista svega tu bilo, ali da se ne može sjetiti tačno svakog događaja. Međutim, jedan mu je ostao baš u sjećanju. Naime, Đorđe je upitao profesora tjelesnog odgoja da ode na wc, ali mu on to nije dozvolio. U inat profesoru Đordđe je svoju frustraciju ispoljio tako što je izvršio nuždu u čošku sale. Isti taj izvor se zapitao da li je moguće da taj isti čovjek danas ocjenjuje omladinu?

 

Preporučujemo