EVO KO JE U STVARI JE SUPRUGA ANE BRNABIĆ S KOJOM IMA I SINA: Svi opčinjeni njenom lepotom, UGLEDNA DAMA IZ SENKE! (FOTO)

0

U našoj regiji postoji veliki broj političara od kojih su neki jako dobro poznati javnosti a jedan od njih je svakako i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji prosto obožava da se pojavljuje u medijima i da priča o uspjehu koji je zemlja postigla pod njegovim vođstvom. Postoji dosta građana koji ga smatraju diktatorom koji svu vlast drži u svojim rukama i koji se okružio poslušnicima poput Ane Brnabić koja je premijerka u drugom mandatu upravo na Vučićev prijedlog.

Kada se prvi put pojavila na političkoj sceni građani Srbije koji su velikim dijelom tradicionalno vaspitani su bili zgroženi činjenicom da se ona javno deklarisala kao pripadnik LGBTQ zajednice i da je u vezi sa ženom. Brnabićka koja je prvi ženski premijer u istoriji Srbije ne govori često o svojoj partnerki Milici sa kojom ima i sina koji je rođen prije tri godine.

Doktorica Milica Đurđić je nekoliko godina mlađa od Ane a da je u drugom stanju uz pomoć vantjelesne oplodnje se saznalo samo nekoliko sedmica prije porođaja. Milica je završila medicinski fakultet u Beogradu u roku i sa prosjekom 10,00 a bila je zaposlena u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu u kliničkom centru Srbije sve do rođenja sina kojeg su nazvale Igor.

Milica i Ana su zajedno već 11 godina i od samog početka su svoju vezu obznanile prijateljima i porodici a kada je Brnabićka postala premijerka ruijetko su se zajedno pojavljivale u javnosti što se posljednjih godina promijenilo. Milica sada ponekad sa Anom prisustvuje nekim važnim protokolarnim i društvenim događajima i svaki put sve zasjeni svojom pojavom i elegancijom.