Evo ko je u stvari ISAK ŠABANOVIĆ, najveća senzacija ZVEZDA GRANDA u ovoj sezoni: Saznalo se i ko je njegov otac- JASNO JE NA KOGA JE TALENTOVAN (FOTO)

0

Isak Šabanović je momak koji je nastupom u regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda ujedinio cijeli region. O tome kakav je bio njegov nastup svjedoči i aplauz publike kao i komentari žirija, i svi su istoga mišljenja da je nova zvijezda Balkana rođena. Inače, Isak se od malih nogu bavi muzikom, a tu je ljubav naslijedio od svoga oca, a prije ovoga nastupa u Grandu objavio je svoja tri singla: “Moj slatki anđele”,” U meni još snage ima” i “Ti moja si”. Za novinare je Isak malo pričao o svome talentu, te je otkrio i ko je njegov najveći uzor:

” Muzika je oduvijek bila sastavni dio naše porodice, a pored oca muzičara zavolio sam i muziku i sve ono što ide uz nju. Impresivne su bile svirke njegovog benda osamdesetih i devedesetih godina širom ondašnje zemlje, a ja sam im kasnije prisustvovao bezbroj puta. Obožavao sam sve ono što oni sviraju i nekako sam po inerciji krenuo u muzičku školu, a kasnije, već sa desetak godina, osnovao sa drugarima bendove i svirao po garažama i podrumima, pa su nam tada su bake i majke bile najvjernija publika.”

Kada je njegov otac u pitanju, Isak je otkrio neke stvari i o njemu i njegovom uticaju na njegovu karijeru: ” Iako sam se divio njegovom radu i želio da budem dio tog svijeta, otac u početku nije bio oduševljen tim mojim izborom. Govorio je da je takav život težak, putovanja, odlasci od kuće, razdvajanje od svoje porodice. Oduvijek je potencirao obrazovanje, tako da sam na trećoj godini Fakulteta vizuelnih umjetnosti u Crnoj Gori, odnosno u Podgorici, smjer produkcija, ali imam vremena i za muziku. Naravno, sada imam i podršku cijele svoje porodice.”

Preporučujemo