EVO KAKO JE MIRJANA ZAVRŠILA U SIGURNOJ KUĆI: Ovo mora da pročita svaka žena, da se nikad više nijednoj ne ponovi!

0

Nasilje u porodici je na žalost svakodnevna pojava i uglavnom su žrtve žene i djeca. Mi vam danas donosdimo ispovijest Mirjane koja je doživjela u svom životu puno tragedija a jedna od njih je bila i samoubstvo njenog supruga sa kojim je zajedno imala i građevinsku firmu.

On je vodio gradilište a Mirjana je radila računovodstvo a nakon njegove smrti sve je morala raditi sama jer je imala djecu koju je morala prehraniti. U tim teškim trenucima trebala joj je podrška iljubav i pronašla je to kod svog starog poznanika koji joj je poslao telegram saučešća povodom smrti muža a u njemu napisao i svoj broj telefona da ga nazove ako joj nešto zatreba.

Njih dvoje su se poznavali još iz devedesetih i on je znao šta je Mirjani u njenom braku nedostajalo. Nakon par mjeseci od smrti supruga ona ga je nazvala i zamolila da ode sa njom da naplati jedna dug koji se vukao mjesecima i on je pristao. Ona mu je nakon što joj je dug vraćen kao znak zahvalnosti uplatila dio novca a on je stalno zvao da izađu na kafu i ona je na kraju i pristala.

Njeno potpuno povjerenje je zadobio svojim ponašanjem prema njenoj djeci a on joj je priznao i da ima nekoliko kredita ali da uspjeva sve da ih redovno vraća a pored toga je uvijek bio obučen u skupe i markirane stvari i ona je mislila da se radi o uspješnom poslovnom čovjeku. Nakon što su se vejnčali njegova maska je spala i pokazalo se da se radi o običnom manipulatoru koji je postao jako grub i prema njoj i prema njenoj djeci. Ostaatk pročitajte

Preporučujemo