EVO KAKO JE FATALNA LJUBAVNICA IZOKRENULA VLADIMIRA PUTINA: Niko ne može da veruje ŠTA SE DEŠAVA S NJIM!

0

Rat u Ukrajini koi je počeo prije skoro pola godine ne jenjava i nema nekih izgleda da bi se uskoro mogao okončati mirovnim pregovorima što ima uticaja ne samo na ljude koji tamo žive i koji su sigurno najveće žrtve nego i na ostatak svijeta u kojem je došlo do velike ekonomske krize i poskupljenja osnovnih životnih namirnica.

Od momenta kada je u svom obraćanju naciji u ranim jutarnjim satima 24. februara predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao kako je naredio specijalnu vojnu operaciju na tlu Ukrajine u cilju njene denacifikacije i demilitarizacije on je postao najomraženiji čovjek na planeti iako je i prije ovoga često bio na meti javnosti i medija.

Naime svi tvrde da se njegovo ponašanje promijenilo od kada je u vezi sa Alinom Kabajevom mada nijedno od njih dvoje nikada nije potvrdilo navode da su ljubavnici. Kako prenosi Newsweek Filip Šort je napisao biografiju ruskog predsjednika koja treba da se pojavi u prodaji sljedeće sedmice a u kojoj je poseban akcenat stavljen na Alinin uticaj na Putina.

U knjizi se Puitn opisuje kao usamljenik koji uz sebe nema poordicu koja bi ga držala prizemljenim a u njegovom ponašanju su se prema autorovim riječima mogle uočiti suptilne promjene upravo u vrijeme kada je navodno počeo da se viđa sa Kabajevom. Tako je prema njegovim tvrdnjama Putrin zahvaljujući mnogo mlađoj partnerki bio dosta energičniji i samopouzdaniji pa se čak pretpostavlja da je Alina zaslužna za njegov agresivniji pristup spoljnoj politici štoje rezultiralo i ratom uUkrajini. Naravno ovo su sve špekulacije jer o Putinovom privatnom životu se u javnosti skoro ništa ne zna.

Preporučujemo