EVO GDE JE SADA LJUDMILA (64), BIVŠA ŽENA VLADIMIRA PUTINA: Šuška se da vodi život na visokoj nozi sa 20 godina mlađim mužem?! – Ovo je istina.. (FOTO)

0

Čovjek o kojem se u posljednjih sedam dana najviše priča i piše u cijelom svijetu je predsjednik Rusije Vladimir Putin koji ovom ogromnom zemljom suvereno vlada posljednje 22 godine. Mnogi čak smatraju da je on mentalno obolio i da je umislio da je oligarh i svemoguć te da želi ponovoda stvori carsku Rusiju a razlog za to je njegov napad na Ukrajinu koji je on nazvao specijalnom vojnom operacijom dok svi drugi smatraju da je riječ o agresiji.

O Putinovom privatnom životu se zna jako malo i prosto je nevjerovatno da u vrijeme današnjih tehnologija kada nam je skoro svaka informacija dostupna uz nekoliko klikova niko u Rusiji ne zna da li je Putin trenutno oženjen ili nije. Ono što se zna je da je bio u braku sa Ljudmilom 30 godina i da sa njom ima dvije kćerke, a nakon  njihovog razvoda 2013. godine Ljudmila je nestala iz javnosti i o njoj se ne mogu naći nikakve novije informacije.

Jedino što je poznato je da se ubrzo nakon razvoda od Putina ponovo udala i promijenila svoje prezime. Ona i Putin su se upoznali u osamdesetim godinama kada je ona radila kao stjuardesa a to se desilo kada ih je njihov zajednički prijatelj pozvao da idu u pozorište.

Putin je rekao kako se prvo s njom sprijateljio i da je tada shvatio da ako se ne oženi u sljedeće dvije tri godine, ostaće neženja do kraja života. Nakon kraha njihovog braka se šuškalo da je Ljudmila završila u manastiru ali to nije bila istina. Ona živi u jednoj evropskoj zemlji u ogromnoj vili sa svojim mužem koji je od nje mlađi 20 godina. Ostatak pročitajte ovdje.