EVO GDE JE I KAKO DANAS IZGLEDA DORIS DRAGOVIĆ: U braku je sa slavim vaterpolistom, a njeno PRAVO IME mnogi ne znaju!

0

Na estradnoj sceni u Jugoslaviji je bilo jako puno bendova, pjevača i pjevačica koji su bili poznati i imali su hitove koje su znali i pjevušili svi. Jedna od njih je i Doris Dragović koja je svoju karijeru nakon raspada zajedničke države nastavila u Hrvatskoj  a u posljednje vrijeme se jako rijetko piojavljuje u javnosti i medijima i to samo kada ima neki dobar povod.

Ona je na samom početku karijere pokazala da ima jedan od najljepših glasova na estradi a 1986. godine je predstavljala Jugoslaviju na Pjesmi Evrovizije sa numerom Željo moja koja je zauzela 11 mjesto.Ova pjesma je i danas rado slušana a Doris je  nakon nastupa na Eurosongu nastavila da niže hitove.

Iako je i danas svi znaju kao Doris Dragović njeno pravo ime je Dorotea a već trideset godina ona nosi drugo prezime, Budimir, koje je njeno vjenčano prezime. Ona se udala za jednog od najuspješnijih vaterpolista tog vremena Maria Budimira sa kojim je i danas u braku a njen ljubavni život prije udaje je bio često tema napisa medija. Tako se špekulisalo da je bila u vezi sa kolegom Zdravkom Čolićem ali i sa Cecinim mužem Željkom Ražnatovićem Arkanom i to pred sam rat koji je izbio na našim prostorima.

Doris svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i samo je jednom prilikom rekla kako u svom mužu ima veliku podršku te da joj on daje vjetar u leđa. Kada treba savjet on je tu da ga da a osim ljubavi on joj daruje i prijateljstvo i snagu. Doris se jedno vrijeme potpuno povukla sa estradne scene jer joj se uopšte nije svidjelo kakvi su trendovi u modi kada je u pitanju muzika.