ESTRADA NA NOGAMA, STREPE ZBOG OBJAVLJENIH INFORMACIJA! Ovo im nije trebalo: Mimi Oro i Ajfonka izjavile koje su pjevačice bile u aferama sa članovima klana Velje Nevolje – Neće vam biti dobro kada čujete ko je u pitanju!!

0

Prošle sedmice su privedene starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro na informativni razgovor u SPBOK zbog istrage o Velji Nevolji, navodno su umješanje u kriminalne radnje koje je za Belivuka obavljao Ajfonkin bivši vjerenih Milovan Radić – Miksa.

Pravdale su se da nisu krive te da nemaju nikakve veze sa kriminalnim radnjama spomenute mafije, međutim, neke estradne ličnosti su u žestokoj panici da Tijana i Mimi ne otkriju da su se pojedine pjevačice viđale sa članovima kriminalne grupe.

Tijana se trebala udati za Miksu, dok je bio u zatvoru, ona ga je obilazila kao vanbračna supruga i sve vrijeme mu bila podrška. Do prije nekoliko mjeseci su prekinuli ali su ostali u korektnim odnosima. Ona zna za pojedine pjevačice koje su se viđale sa članovima kriminalne grupe koja je sada iza rešetaka, uz pomoć Mikse. Miksa je pričao ko je sa kojom pjevačicom bio, gdje su se i kada nalazili, tako da Tijana ima dosta informacija o tim aferama – priča izvor.

Znam da sada neke estradne ličnosti zasigurno noćima ne spavaju ne bi li ih starlete odale. Niko ne priča da su pjevačice bile umješane u kriminalne radnje, no ne bi bilo poželjno da ih iko i povezuje sa tim članovima, a čak i da se sazna za njihova imena, mogle bi biti privedene na informativni razgovor, jer svaka informacija policiji znači.

Znam zasigurno da ni Tijana, a ni Mimi nisu spominjale ništa policiji, ali ako bude bilo potrebe one će reći za sve što su čule – završava izvor.

Preporučujemo