Emina Mujić promenila LIČNI OPIS: Dalila objavila majčinu sliku, svi su u NEVERICI, više ne liči na sebe! (FOTO)

0

Zasigurno najpoznatija rijaliti učesnica s naših prostora je Dalila Dragojević, djevojački Mujić. Ona je već nekoliko godina unazad u javnosti, a svoju rijaliti krijeru je započela u rijalitiju Parovi. U jednoj od sezona u kojim je učestvovala je i pobijedila, a tu je također upoznala i svog budućeg muža Dejana Dragojevića.

Ubrzo nakon izlaska iz kuće Parova, njih dvoje su stupili u brak. Za javnost su plasirali da imaju i više nego savršen brak koji se srušio kada su ušli u petu sezonu rijalitija Zadruga. Dalila je tu uradila javnu preljubu, te je svog supruga zamijenila za Filipa Cara. Dejan i Dalila se još uvijek nisu sudski razveli, iako su papire potpisali još dok su boravili u Zadruzi. Nakon što su izašli iz Zadruge, njihovi životi zanimaju sve ljude.

Dalila se morala vratiti u kuću u kojoj je nekada živjela sa svojim, još uvijek zakonitim, suprugom, a priznala je da joj na prvu i nije bilo baš najjednostavnije. Često objavljuje fotografije i video zapise šta radi i gdje se nalazi na svom instagram profilu, a nedavno je objavila i svoju majku Eminu Mujić.

Emina se samo jednom prilikom oglasila za medije po pitanju Dalilinog i Dejanovog odnosa, kada su mediji otišli u Šepak da bi razgovarali s njom. Dalila je prije par dana bila s mamom u nekom od kafića i slikala ju je za instagram. Mnogi nisu mogli da prepoznaju njenu mamu, iz razloga što je Emina skratila svoju kosu. Da li se Vama sviđa ova promjena Emine Mujić?