Emina i Mustafa PODIGLI PRAŠINU, isplivali svi DETALJI njihovog razvoda i problema! NOVI RAT IZMEĐU NJIH BUKTI (FOTO!)

0

Emina Jahović, nedavno je tužila svog muža zbog duga prema njoj i njezinim sinovima koji još uvijek nije izmirio. Odvela je sinove kod doktora i saznala da im otac nije ni privatno zdravstveno osiguranje platio.

– Dogovorili smo se da Mustafa plati privatno zdravstveno osiguranje sinovima, ali među njegove obaveze koje su pred advokatom dogovorili spadaju i troškovi ljetovanja, i dodatne pojedinosti koje on nije ispunio do sada. Medijima u Turskoj je pokušao da predstavi situaciju drugačije i poručio da Emini duguje samo 2 mjeseca i to zbog pandemije, što je nju potpuno razbjesnilo. Tvrdi da će novac za djecu dati ali ne i za njene lične potrebe. Riješila je da izađe u javnost i otkrije svoju istinu. – otkrio je izvor i dodao:

– Mustafa je pobjesnio kada je čuo da je njegova bivša žena progovorila o njihovoj situaciji, povrijedila mu je sujetu. Znala je da je to njegova najbolnija tačka, tako mu narušava ugled i kredibilitet. Pokušala je prvo preko advokata da ga opomene, nije joj uspjelo pa je riješila drugim putem to uraditi.

 

Emina ga nije htjela pljuvati po javnosti, govorila je kako će čekati i opomenula ga je preko advokata, na šta on opet nije ispoštovao svoju dužnost.

 

Preporučujemo