Ema zbog nedostatka novca pronašla TAJNI POSAO: Deca je otkrila u garaži, pa su je porukom skrhala…

0

Samohranim majka jee u današnje vreme itekako teško da prežive ako imaju jedno dete, međutim, ako imaju dvoje dece to je onda definitivno pakao od života. Nema svaka takva žena neki odlično plaćen posao, da bi joj bilo lakše izdržavati i stizati na sve. Zato je većina njih prinuđena da radi i neke dodatne poslove u životu. 

Tako je krajem prošle godinee kada je izgubila posao u struci, Britanka Ema Luis koja ima 31 godinu našla se u teškoj situaciji. Partner je slabo zarađivao, a dve ćerke od 8 i 5 godina prirodno su htele malo pažnje od svojih roditelja, a nije je bilo. Zbog toga je morala da načini neku promeenu u životu. Probala je sa nekoliko poslova od kuće, ali sve je otišlo u nku stvar i pre početka, pa je saznala za sajt MyFet gde se muškoj klijenteli putem onlajn poziranja ispunjavaju razno razne i pomalo bolesne želje.

Ema je odlučila da se okuša kao domino dama, ali radeći iz svoje garaže koju je preuredila za potrebe ovog jako osetljivog posla. Nakon 2 meseca, kada je počela da uzima oko 800 evra mesečno, ćerke su je otkrile šta radi.

Ušle su u garaažu gde je sve to radila, a kada su videli bičeve i silnu kožu koja je okačena po zidovima, deci jednostavno nije bilo dobro od viđenee scene. Međutim, Ema ima oko 50 pretplatnika, svi su kulturni i fini, i jednostavno imaju svoje želje koje im Ema svaakodnevno i ispunjava. Na kraju je deci objasnila šta u stvari radi, a muž joj pruža jako veliku podršku u celoj ovoj priči. 

Preporučujemo