EKSKLUZIVNO! I ona je iza rešetaka kao Jelena, Zoran ima “novu žrtvu”: Marjanović “zaljubljen”, EVO ko je mučenica…(FOTO)

0

Zoran marjanović je ponovo u žiži pažnje jer se jučer ponovo pojavio na beogradskom sudu kada je imo novi ciklus suđenja u slučaju ubistva Jelene Marjanović. Verujemo da ste svi upoznati sa slučajem koji se desio na nasipu u Borči 2 aprila 2016 godine, kada je na brutalan način smaknuta njegova supruga tupim udarcem u glavu. 

On je i dalje prvi osum,njičeni, dosta dokaza je protiv njega. Krenuvši od blata na njegovim farmerkama koje su identične sa zemljom koja je pronađena na mestu gde je poginula njegova supruga. Ako tome dodamo i to da ju je on pozvao samo 3 minuta pre nego što je smaknuta, te je bio na istoj baznoj stanici kao i ona, onda se lako može zaključiti zašto je on još uvek prvi optuženi za njeno ubistvo. 

Dosta je peripetija u poslednjih 5 godina po ovom pitanju, uključivale su i njegovu majku koja je također odbijala da ide na poligraf, a dovodili suje u kontakt sa nekim jako sumnjivim likovima, koji su se u prošlosti motali oko Jelene Marjanović. Međutim, ono što jako interesuje celokupnu javnost jeste privatni život Zorana Marjanovića, koji po svemu sudeći ima duple aršine. U medijima govori kako je tužan, kako ne može noćima da spava od tuge za Jelenom, a istina je sasvim drugačija. 

Zorica Zoka Mitrović je ime žene koja je sa njim od famoznog hapšenja od pre 5 godina, i sa kojom je u emotivnoj vezi, a čak i žive zajedno. Kako tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira, njih dvoje se ne odvajaju i stalno su zajedno..

Preporučujemo