E SVAŠTA! – KAKVA ŠOOK ODLUKA: Evo kako će se zvati DETE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, biće vam LOŠE!

0

Zahvaljujući raznim rijalitijima koji su u posljednjih dvadesetak godina na našim prostorima postali i najgledaniji TV program mnogi anonimusi su postali poznati i smatraju ih zvijezdama a jedan  od njih je i Kristijan Golubović, kriminalac koji je veći dio svog odraslog života proveo po zatvorima.

Njega je javnost po prvi put imala priliku upoznati kao jednog od likova u dokumentarcu o srbijanskom podzemlju pod nazivom Vidimo se u čitulji i on je jedini od aktera ovog filma koji je još uvijek živ. Kristijan je prihvatio ponudu vlasnika TV Pink Željka Mitorvića da bude učesnik Zadruge u prošloj sezoni i za to je dobio veliki novac.

On je tada stupio u vezu sa puno mlađom starletom Kristinom Spalević iako je bio oženjen sa Ivanom sa kojom ima i kćerkicu Veru. Nakon izlaska iz rijalitija Ivana i Kristijan su se razveli a njegova romansa sa Kristinom se nastavila a nedavno je par obavijestio javnost da čekaju i bebu. Prije dva dana se saznalo da je u pitanju dječak a Kristijan je lud od sreće i na društvenim mrežama je objavio i emotivan video.

Kristina je za medije otkrila da je bila ubjeđena da nosi djjevojčicu ali da joj je neizmjerno drago što je dječak i kada je saznala pol bebe plakala je puinih dvadeset minuta. Ona je otkrila i kako će se zvati njihov naslejdnik i mnoge šokirala svojom odlukom. Naime ima namjeru da dječaka nazove po ocu Kristijan a kada je Goluboviću rekla svoju želju on je pitao zašto a ona mu je odgovorila da treba da postoji još jedan Kristijan Golubović kada njega ne bude jednom bilo.

Preporučujemo