DŽEJEVA BIVŠA ŽENA NADA BILA JE NEVIĐENA LJEPOTICA: A evo kako ona danas izgleda- SLOMLJENA JE OD TUGE I BOLA

0

Preminula legenda narodne muzike Džej Ramadanovski je važio za jednog od večih boema na estradi i bilo je poznato da je volio pjesmu, žene i kafane, a u svojim pričama često je spominjao svoje kćerke, ali i svoju bivšu suprugu Nadu, sa kojom je i dobio svoje kćerke Anu i Mariju. On je znao često govoriti da je Nada ljubav njegovog života, a zbog toga je i istetovirao njeno ime na ruci, te je često znao da rekne kako joj je zahvalan jer ga je trpjela u njegovim najgorim izdanjima, te da bi malo koja žena sve to izdržala

Sama Nada se nije baš mnogo voljela eksponirati u javnosti, ali je mnogima, na osnovu Džejevih pjesama, bilo jasno o kakvoj se tu ljubavi radilo. I mada su posljednjih godina bili razvedeni, Džej nikada nije prestao da voli Nadu, a o tome je govorio i u svome posljednjem intervjuu: ‘‘Koliko god i gdje god da sam skitao, uvijek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan- danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku”

Podsjećanja radi, Džej je preminuo u prošlu nedjelju u 56. godini života od posljedica srčanog udara, a cijela porodica i estrada je veoma utučena zbog ovog velikog gubitka.

Novinari su pokušali da posjete Nadu, ali je vrata otvorila nepoznata žena, koja je rekla da je Nada utučena, da samo plače, te da nije sposobna da sada bilo šta govori novinarima, a tu su neke fotografije iz dana kada su njih dvoje još bili u braku.

 

Preporučujemo