Dvostruka ličnost, neophodan psihijatar: Pljušte optužbe i prozivke između Nađe i Milice Dabović! (FOTO)

0

U posljednjih nekoliko dana srpski mediji često pišu o Milici Dabović koja je nekada bila poznata košarkašica a javnost je pamti i kao učesnicu rijalitija Survajver u kojem je uz Nađu Erić i Stefana Nevestića ostala posljednja učesnica crvenog plemena iako je Nađa birana pet puta kao najnepoželjniji član plemena i uvijek je uspijevala da se izvuče.

Između nje i Milice su čitavo vrijeme u rijalitiju bili napeti odnosi i sjevale su varnice a takav odnos se nastavio i kada su napustile Survajver. Nađa je  tada svoj prvi intervju dala za Story i otkrila sve o Milici te rekla kako joj je ona stalno goovrila da previše pušta jezik i da joj nije odgovaralo ni kada Nađa ćuti a ni kada nešto kaže što je dovelo do njihove prve svađe.

Ona je rekla i da je u takvim uslovima u kojima su oni bili u rijalitiju potebno mnogo da opraštate ljudima da biste opstali i da se ona trudila da sagleda širu sliku ali i da to nije uvijek bilo baš lako. Ona se u Miličinom slučaju trudila da je razumje imajući na umu šta je sve prošla u svom životu ali to nije bilo nimalo lako jer ništa nije imalo opravdanje za njenu agresiju prema Nađi.

Dodala jei da za takve slučajeve postoji psihoterapeut ali da ga vjerovatno Milica nikada nije posjetila u životu. Ona je pokušavala Milici da ukaže na neke stvari kada su kamere bile ugašene ali ona nije željela da je sluša. Na ove Nađine riječi odgovorila je i sama Milica i rekla da je do sada bila imuna na riječi djevojke koja ima samo 22 godine ali da sada mora da reaguje. Ostatak pročitajte ovdje.

 

Preporučujemo