DVA PUTA PO PET MINUTA! Zadrugarka otkrila sve detalje veze sa Janjušem, sve ostavila bez teksta…

0

Nikad nećemo svhatiti šta to ima u Marku Janjuševiću Janjušu pa većiona zadrugarki ne samo da ludi oko njega nego se i svađa oko njega, pa tu bude i većih indidenata. Nije da je čovek neki poseban lepotan, niti je mnogo zgodan, a šarm i harizma mu takođe nisu na nekom zavidnom nivu.

Tako se on zbližio sa Marijanom Zonjić a i čitav dan je sa njom proveo u krevetu. marijana je izbacila iz njegovog kreveta Viktoriju Mitović, pa su tako počele da se svađaju prvom prilikom. Njihovu svađu prekinuo je Janjuš no tada je Viktorija razvezala jezik i počela pričati o njemu sve i svašta. Na razgovor posle o Janjušu potakla je Viktoriju, Sandra Rešić koja je kao i uvek htela sve da zna i da joj sve bude jasno.

Tada je Viktorija rekla da ne bi nikada sa njim bila, a da je htela mogla je. Nije otkrila da li su njih dvoje bili intimni ili ne, ali je rekla da su se dve puta videli. Viktorija je tada počela besniti na Janjuša jer je jedna strana kreveta njena, a na njoj je očigledno ležala Marijana, štpo joj je diglo živac.

Rekla mu je da će Marijanu ubacit u kokošinjac, da nju ne može vozati i da ju je zanimao ona bi sa njim bila napolju. Tada se umešala rešićka i pitala da li su oni zaista bili zajedno pre, a janjuš joj je rekao dva puta. Mitrovićka je rekla da je to bilo dva puta po pet minuta, ali joj se on nikada nije sviđao.

Preporučujemo