DUŠKO TOŠIĆ VEČERAS OBJAVIO TUŽNU PORUKU I SLIKU, došlo je vrijeme da za rastanak: “Tužan sam kao nikada…

0

Poznati fudbaler i muže Jelene Karleuše Duško Tošić se putem društvenih mreža na veoma dirljiv način zahvalio svome dosadašnjem klubu u kojem je igrao, na velikom povjerenju. On je za taj klub igrao u kineskoj ligi, a u klub s evratio nedavno kako bi završio sve svoje obaveza za koje je vezan u ovoj sezoni. Tako se saznalo da jedan od boljih igrača iz Srbije više zvanično nije član kineskog Gvangžu R&F-a,  te da se sada nalazi u potrazi za novom sredinomi u potrazi je za novom sredinom.

Putem društvenih mreža Duško je napisao jednu zaista dirljivu poruku koju su pozdravili mnogi njegovi fanovi, kao i fanovo kluba u kojem je do skora igrao, a u poruci je rekao sljedeće: ”Želim da se zahvalim svom klubu Gvanžu R&F i kineskim navijačima , koji su me podržavali tokom ove dvije godine. Stvarno sam mnogo uživao i Gvanžu će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Tužan sam što napuštam ovu prelijepu zemlju , ali sam istovremeno i sretan jer se radujem budućnosti i novim prilikama.”

Nije prošlo mnogo nakon ove njegove objave , a oglasili su se fanovi turskog Bešiktaša, za koje je Tošić igrao u peridou od 2015. do 2018. godine, a javile su se i mnoge pristalice Crvene Zvezde. Turci su ga zapamtili kao beskompromisnog braniča, koji je lio krv za njihov klub, te su mu poručili da bi ga opet rado vidjeli u Bešiktašu, a isto to su mu poručili i navijači Crvene Zvezde koji su mu poručili da Zvezda čeka na njega

 

 

 

Preporučujemo