DUŠKO TOŠIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA TREĆE DETE: Karleuša u OČAJU, otkriven PRAVI razlog zbog čega fudbaler neće BEBU sa Jelenom! (FOTO)

0

Nedavno je cijela javnost u regiji brujala o objavi poznate pjevačice Jelene Karleuše na Instagramu u kojoj je napisala da joj je vrijeme za treću bebu što su svi protumačili kao znak da su se ona i njen suprug fudbaler Duško Tošić pomirili nakon skandala koji je u njihovoj kući izbio za pravoslavni Božić kada je pjevačica muža prijavila za nasilje.

Epilog je bio zabrana prilaska koju je on dobio u trajanju od mjesec dana i svi su očekivali da će se i razvesti jer su u toku 14 godina koliko su zajedno imali više kriza. Međutim za Valentinovo je Jelena dobila 3.333 ruže a objavila je i Duškovu sliku što je svima bio znak da je palo pomirenje.

Nakon što je Karleuša objavila fotku Naomi Kembel sa bebom u naručju i napisala kako joj je možda vrijeme za treće dijete čim se toliko oduševljava slikama beba svi su pomislili da je stvarno u drugom stanju. Ipak kako prenose srpski mediji, iako su ona i njen suprug od samog početka svog braka maštali o tome da imaju bar petero djece nakon drugog porođaja su ljekari upozorili Jelenu da bi sljedeća trudnoća za nju mogla biti kobna jer je imala dva carska reza u toku godine dana.

Nju je ovo shrvalo jer je željela Dušku da rodi sina ali je njemu najvažnije njeno zdravlje i kada bi god ona pomenula da želi oš jednu bebu on je odgovarao od te ideje jer bi za nju to moglo biti opasno. Šta vi mislite o ovome?