DUŠKO DOŠAO U VILU NA DEDINJU PA URADIO NEŠTO PO ČEMU JE KARLEUŠA POZNATA: Isplivala FOTKA, ima da GORI BALKAN!

0

Kada je u pitanju javna scena u Srbiji jedan od najpoznatijih parova su Jelena Karleuša pjevačica koja je svoju karijeru izgradila uglavnom na skandalima i njen suprug poznati fudbaler Duško Tošić koji je nedavno okačio kopačke o klin i počeo uspješno da se bavi menadžerskim poslom.

Njihov odnos je prilično buran i iako su imali puno kriza braku i mediji su ih do sada bezbroj puta razvodili njih dvoje su i dalje zajedno. Jelena i Duško imaju i dvije kćerke Niku i Atinu koje su sada već tinejdžerke i one su centar svijeta svojih roditelja mada se u posljednje vrijeme u javnosti porodica ne može vidjeti u punom sastavu.

Naime nakon skandala koji je nastao za Božić kada je Jelena svog supruga prijavila policiji za nasilje u porodici i on dobio mjesec dana zabrane prilaska mnogi su bili ubijeđeni da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj i da je razvod na pomolu. Pjevačica je tada rekla da više neće svoj brak komentarisati u javnosti ali se po nekim detaljima moglo zaključiti da je par i ovu krizu uspio da riješi.

Naime paparaci su dan i noć dežurali ispred njihove vile na Dedinju ne bi li ih uhvatli zajedno pa su uspjeli da snime Duška kako izlazi i ulazi u njihovu porodičnu kuću što je bio znak da se ponovo vratio tu i da živi sa svojom suprugom i djecom. Međutim sada je i sam Duško na svom Instagram profilu objavio jednu fotku koja potvrđuje da je u vili u Dedinju a mnogi koji su je vidjeli su komentarisali kako je za poziranje izabrao omiljeno mjesto svoje supruge. Fanovi su bili oduševljeni njegovim outfitom i komplimenti su se samo nizali.