Dugo se nagađalo da li KARLEUŠA ima nešto s njim…a sada je potvrđeno! – OVAJ MUŠKARAC JE NJENA DRUGA POLOVINA! (FOTO)

0

Od svih estradnih zvijezda našeg podneblja, niko ne dobija astronomski nivo pažnje koji dobija turbofolk pjevačica Jelena Karleuša. Kroz sve godine koje je provela na sceni, naučila je dobro kako manipulisati publikom i medijima kako bi ostala u žiži javnosti bez da radi išta novo kad je u pitanju muzika.

Najnoviji skandal koji je prati je vezan za dugo očekivani razvod od supruga i slavnog fudbalera Duška Tošića s kojim je bila u braku dugi niz godina i kojem je rodila dvije djevojčice. Karleuša je najavljivala i povratak muzici, pa se sprema prava medijska oluja oko ove slavne srpske pjevačice. Jedna stvar koja je mnoge koji je pomno prate raspametila je ta da je jedna svjetski slavna ličnost upratila baš nju na Instagramu. Ta slavna ličnost je Jeleni izašla i na jednoj aplikaciji koja uzme pola vašeg lica i spoji s polovinom lica neke slavne ličnosti i to je dovelo do slučajnosti.

Fanovi nisu mogli da vjeruju kad se Jelenino lice poklopilo sa licem producenta i hip hop izvođača Kanye Westa. Razlog toj nevjerici je to što je West počeo da prati Karleušu na Instagramu par mjeseci unazad, i ona se konstantno poslije slikala u patikama njegove proizvodnje i dizajna.

Da li je moguće da Karleuša postane bukvalno nova polovina Kanyea Westa nakon njegovog razvoda od starlete Kim Kardashian koja svojim plastičnim operacijama i estetskim korekcijama liči na tip osobe u koji se može uvrstiti i Jelena, to ostaje jedna od mogućnosti. Jedno je sigurno – ova slučajnost je šokantna. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo