Druga strana priče: Otkriveno zbog KOGA je Barbara Bobak ostavila Darka! – ” Zbog nje sam se odao porocima!”

0

Mnogi pjevači i slavne ličnosti u svijetu pokušavaju da imaju određeni imidž koji njima ide u korist, bilo da se radi o stereotipovima lošeg dečka ili fine umiljate djevojke. Bilo kako bilo, slavne ličnosti žive neki nestvaran život i ne treba na njih gledati kao na uzore previše jer to nije realno.

Jedan od pjevača koji se zadnjih godina znatno probahatio i od kojeg se ne može puno toga pozitivnoga trenutno naučiti je pjevač Darko Lazić. On je jako slavan i njegove se pjesme slušaju na svim tulumima i gidama, ali je u zadnje vrijeme stalno u nekim medijskim belajima. Priveden je u policijsku stanicu nedavno zbog pijane vožnje jer su otkrili da ima 0,91 promil alkohola u krvi. Na to su dodali i da je bio nadrogiran, ali on je to oštro demantovao. Otkrio je da je razlog pijanstvu bio raskid sa djevojkom Barbarom Bobak s kojom je bio vjeren.

Barbara i Darko su namjeravali da se uzmu kad tad, ali čini se da je taj raskid doveo do problema. Dok mnogi špekulišu šta je pravi razlog, jedan izvor tvrdi da Darko vjeruje da ona ima drugog. Kaže da je tugu liječio alkoholom tu noć kad je priveden.

Očito je da ništa nije naučio iz nesreće koja ga je prije par godina umalo koštala života, dok živi stilom lošeg dečka. Mnogi tvrde i da se ponašao bahato u policijskoj stanici, dok on to poriče i tvrdi da je bio sasvim normalan i da je pristojno sarađivao sa policajcima. Šta vi mislite o ovome?