Dritan pružio podršku LGBT zajednici, pozirao pored gej zastave…”Vreme je da i Srbija pogleda sebe u ogledalo, BITAN JE ČOVEK ZAR NE?”

0

LGBT zajednica je u poslednjih 20 godina pretrpela velike probleme, dok se bar na malo nije izborila za svoja prava u celom društvu. Doduše, prema nekim njihovim izjavama to nije niti blizu onoga što oni zaslužuju, i što zapravo traže da se usvoji da bi oni imali neka prava. 

Njih otprilike najviše boli to što ini ne smeju proći kroz grad držeći se za ruke, a da ih neko ne osudi, jer realno gde god da se to desi, ljudi, pogotovo muškarci koji su patrijaharlno odgojeni jako čudno gledaju na ovu pojavu. Zato su gej parade uvek puno bolje prihvaćene na Zapadu nego na području Balkana, i uneretkim slučajevima bar početkom 2000 tih godina, dolazilo je do velikih ekcesa po ovom pitanju.

Mnoge poznate ličnosti sa svojim nekim stavovima i istupima u punom smislu daju podršku ovoj populaciji, a Jelena Karleuša na Balkanu je itekako poznata p oovom pitanju. Na Instagraamu svako malo se zalaže za njihova prava, a sada je i Dritan Abazović uradio sličnu stvar p oovom pitanju, te se u svom ofisu, pored zastave crne Gore slikao sa zastavom LGBT zajednice. Pored njega stoji i mistarka pravde iz Austrije, Alma Zadić koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Tuzle. 

Sudeći prema ovoj slici a da ne znamo da je u pitanju Abazović, reklo bi se da je u pitanju neki pripadnik LGBT zajednice iz Crne Gore. Vaša mišljenja na ovu temu?

 

Preporučujemo