DRAMA SRPSKOG PARA U GRČKOM LETOVALIŠTU: Na plaži im nestao sin (4), krenula opšta potraga za dečakom, a onda usledio ŠOK!

0

Ljeto je i vrijeme je godišnjih odmora i ko god to može da priušti odlazi na more sa porodicom da se opustii odmori i napuni baterije za dugu godinu koja je pred nama. Veliki broj građana Srbije već tradicionalno ljetuje u Grčkoj a svi koji imaju malu djecu znaju da je potrebno na njih paziti svaki sekund jer nikada ne znate šta se može desiti.

To su na svojoj koži osjetili roditelji iz Srbije koji su kako piše grčki portal An1njuz svog mališana izgubili na plaži na Halkidikiju. Naime oni su se nalazili na plaži ispred svog hotela u Haniotiju i u jednom trenutku su primjetili da njihov sin koji ima samo četiri godine nije tu. Preplašeni i izbezumljeni oni su nakon što su plažu pregledali uzduž i poprijeko pozvali i policiju i tada je krenula opšta potraga za dječakom po cijelom mjestu.

Na svu sreću agonija ovih roditelja nije potrajala dugo jer je dječak pronađen nakon sat vremena odnosno on se sam pojavio u hotelu.Zapamtio je put do njega pa je uspio da se vrati nakon što je odlutao. Roditelji ali i ljudi koji su učestvovali u potrazi za njim su bili presretni jer se sve dobro završilo i to zahvaljujući mališanovoj dobroj memoriji.

Ovakvu golgotu ne bi tebao da prolazi nijedan roditelj i možemo samo da zamislimo kako su se osjećali i šta im je prolazilo kroz glavu dok njihovog sina nije bilo, zato dobro pazite na svoju djecu uvijek a posebno kada ste na ljetovanju, jer se može svašta ružno desiti i rijetke su priče poput ove sa sretnim završetkom.

Preporučujemo