DRAMA POČELA ZBOG PESME: Konobar koji je izbacio ukrajinsku porodicu iz kafića u Crnoj Gori otkrio DETALJE INCIDENTA!

0

Svi mediji u regiji su izvjestili o incidentu koji se desio u kafiću u Petrovcu u Crnoj Gori kada je konobar izbacio napolje goste iz Ukrajine. Naime snimak na kojem se vidi ova situacija je postao viralan na društvenim mrežama i odmah su se pojavile tvrdnje da je turiste konobar izbacio zbog toga što su bili ogrnuti ukrajinskim zastavama a to je naišlo na veliku osudu.

Zbog toga je lokal u samo nekoliko dana na recenzijama izgubio jako puno i od petica koje su imali prije sada se redaju samo jedinice. Konobar koji u ovom lokalu radi već 13 godina je ispričao svoju stranu priče i rekao je kako su u njihov kafić dobrodošli svi bez obzira odakle su ali sve dok se primjereno ponašaju.

Na snimku koji je postao viralan se vidi samo dio priče i zato je odlučio da se javno oglasi i objasni šta se u stvari desilo. Čitav problem sa ovim turistima je počeo dva dana prije nego je nastao snimak a momci iz Ukrajine su dolazili na plažu i provodili vrijeme kupajući se ležeći na ležaljkama ali su cijelo vrijeme galamili, prskali djecu koja su na plažu dolazila sa svojim orditzeljima i na razne druge načine ometali ostale goste i ljudi su im se stalno žalili na njih.

To je bio razlog da ih zamole da se ponašaju primjereno i da ne ometaju druge a to se ovim ukrajincima nije nimalo svidjelo i odgovorili su da plaže ne pripadaju nikome i da mogu da se ponašaju kako oni hoće. Tada im je konobar objasnio da je gradska plaža javna a da ova pripada kafiću što su oni čak provjeravali u policiji. Ostatak pročitajte ovdje.