Dragica I. je godinama radila u vili Lepe Brene: Bivša kućna pomoćnica otkrila šta joj je Brena sve radila… Niko ne veruje, ZAR JE ONA TAKVA?!

0

Mi se danas fokusiramo na domaću muzičku scenu, koja iz dana u dan sve više i više liči na Holivud. Voze se skupocena auta, vile u kojima žive glumci i muzičari su po nekoliko miliona eura. Mnoge pevačice, jednostavno ne mogu da pokriju toliki prostor, pa se unajmljuju kućne pomoćnice, a pre izvesnog vremena smo pisali o 5 žena koje rade kod jelene karleuše. One su tako morale da nose trenerke na kojima je pisalo da ne jedu meso, i da su vegetraijanci. 

Također i Dragana Mirković ima oggromnu vilu u Beču, a kod nje verovali ili ne radi čak 11 osoba. Mi danas govorimo o Lepoj breni koja ima možda i najveću vilu na Bežanijskoj kosi, a koja je procenjena na 3,8 miliona evra. Dragica I. je nedavno otišla u penziju, a o Breni je imala samo lepe reči, jer niej bilo dana a da ne krene kući a da joj Brena ne pošalje jednu kesu sa vožem ili hranom. Čak je i njenu jedinu ćerku odškolovala, te joj je patila komplet studije.

Preporučujemo