Dragana Mirković ne želi u bilo kakav WC! “Ne sjedam na običnu wc šolju, u mom kupatilu je GUČI šolja i sve je ukrašeno swarovski kristalima.” (FOTO)

0

Naša najpoznatija pjevačica Dragana Mirković vodi zaista jedan luksuzan život na kojem bi joj svi pozavidjeli. Dragana sa svojom porodicom živi u austrijskoj prijestolnici u ogromnoj vili. Mnogi njihovu porodičnu vilu zovu svarovski dvorac, a imaju i razlog za to. Dragana živi sa svojim dugogodišnjim partnerom Tonijem Bijelićem i njihovom zajedničkom djecom Manuelom i Markom i oni se trude da što više vremena provedu zajedno.

Dragana je jednom prilikom dozvolila medijima i javnosti da uđu u njen dom, a oni su brže bolje sve zabilježili i podijelili s javnošću. Svi smo imali priliku da vidimo par dijelova unutrašnjosti njenog doma, a mi Vam donosimo još neke dijelove koji do sada nisu viđeni. Dragana je rano počela da se bavi muzikom i pjevanjem, te je živjela u teškim uslovima.

Zato je svojim marljivim radom uspjela da izgradi fenomenalnu karijeru, te je sebi i svojoj djeci priuštila sve u životu. Uvijek se trudila da neke dijelove svog privatnog života ipak zadrži za sebe i da ne dijeli s javnošću koja jedva čeka sve da čuje. U javnosti se rijetko kada pojavljuje sa svojom porodicom jer oni ne žele da su dio tog svijeta.

Unutrašnjost njenog doma uređena je po najboljem ukusu, a kako se saznalo sama Dragana je birala skoro sve komade i boje, a uz nju su bili i ostali članovi porodice. Dragana je jednon prilikom priznala da ona ne koristi običnu šolju za wc, već u njenom kupatilu se nalazi šolja koja je poznate marke gucci, a samim tim znači i da je skupocjena. Skoro sve u wcu je uredila svarovskim kristalima pa zato mnogi njenu vilu tako i zovu.

Preporučujemo