Dragana Mirković i Toni ćerki poklonili ZVER od 190.000 evra: Manuela tek postala punoletna, a dobila mašinu koja je SUVO BOGATSTVO! (FOTO)

0

Na regionalnoj estradnoj sceni postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji pokušavaju da postanu poznati ali većina njih napravi jedan ili dva hita i padnu u zaborav. Rijetki su oni koji iza sebe imaju karijere koje traju decenijama i koji su jako uspješni i popularni a jedna od njih je i Dragana Mirković koja se na muzičkoj sceni nalazi preko tri decenije a pojavila se prvi put kada je još bila djevojčurak od 17 godina.

Ona je tada dobila i nadimak Luče iz Kasindola jer je svima bila simpatična a svojim talentom trudom i radom je postigla da bude jedna od najuspješnijih pjevačica i nikada se za njeno ime nisu vezivali nikakvi skandali ni ružne priče. Kada je u pitanju njen privatni život ni tu nema nikakvih skandala i ona je u sretnom i skladnom braku sa suprugom Tonijem Bjelićem više od 20 godina i imaju dvoje sada već odrasle djece sina Marka i kćerku Manuelu.

Toni je naslijedio od svog oca uspješan biznis u Austriji koji je on dodatno proširio i porodica je jako bogata i žive u pravom dvorcu koji se nalazi u blizini Beča. Manuela je nedavno postala punoljetna i otključala je svoj Instagram nalog pa je javnost mogla da vidi i fotke sa njenog diplomiranja, sa ljetovanja ali i sa rođendanske žurke.

Kako prenose mediji ona je od svojih roditelja dobila na poklon za 18-i rođendan skupocjeni automobil Mercedes GT63AMG Sa i na njemu se nalaze tablice koje su zaštitni znak njenog oca DON. Inače cijena ovog auta je 190. hiljada eura.