Jedno pitanje koje smo se svi nekada u životu pitali je sigurno kako bi to bilo kada bismo imali brata ili sestru blizanca. Neki ipak imaju tu sreću da se rode sa svojim bratom ili sestrom blizancem, te mnogi smatraju ovo interesantnom temom za razgovor. Mi Vam danas donosimo jednu zanimljivu priču na ovu temu, a desila se jednoj studentici koja je tada imala 19 godina.

Ova priča došla je do nas iz Londona, a riječ je o tome da se Ejmi Harijet, koja je glavna akterka u ovoj priči, preselila u studentski dom u Birmingemu gdje je trebala da dijeli sobu sa jednom cimerkom. S obzirom da joj se u tom trenutku promijenio život iz korijena, bila je mnogo uzbuđena zbog svega što je čeka. S nestrpljenjem je čekala da upozna svoju cimericu, a onda se desio šok.

Kada je ugledala svoju cimerku, pomislila je kako je to njena davno izgubljena sestra bliznakinja, a onda su se upoznale. Njeno ime je Grejs Kasl, a njih dvije upoznale su se na Univerzitetu u Birmingemu. Ovu priču je mlada Ejmi, koja je inače iz Londona, odmah podijelila sa svojim pratiteljima na tik toku, a onda je otkrila i to da su njih dvije rođene u jedan dan razlike, ali da je Grejs ipak jednu godinu mlađa od Ejmi.

Njihove fotografije na kojim zajedno poziraju pokazuju upravo to kako njih dvije zaista liče jedna na drugu, a pratioci su bili šokirani zbog ove činjenice. Svi su im u komentarima predlagali da urade DNK test kako bi provjerile o čemu je riječ, a one su to odmah odbile.

Preporučujemo