DOŠLA JE ANI NA VRATA I REKLA: Viđam se sa tvojim mužem već neko vreme… Šta ti nije jasno?!

0

Posljednjih  godina je broj razvioda i kod nas u velikom porastu a kao glavni razlog se navodi nevjera jednog od partnera. Mnogi krive i društvene mreže koje su omogućile ljudima da stupaju u kontakt i dopisuju se i upoznaju bez ičijeg znanja i mnogima je brak pukao upravo zbog fejsbuka.

Jednu priču na ovu temu vam donosimo danas a radi se o ženi iz Srbije koja se zove Ana io koja je svoju ispovijest podijelila na internetu. Objasnila je da je sa svojim mužem bila u braku deset godina i nisu mogli imati djece iako su pokušavali sve. Kada su već izgubili svaku nadu ona je ostala u drugom stanju i na svijet donijela djevojčicu koju su nazvali Katarina i koja je ubrzo postala njen centar svijeta i prioritet zbog kojeg je muža zapustila.

Ona je pošto se beba budila često po noći prešla sa njom da spava u drugoj sobi da bi muž mogao da se odmori a ubrzo je primjetila kako je postao hladan proema njoj i sve je kasnije dolazio kući sa posla. Kada bi željela da razgovara sa njim i pita ga kako je proveo dan on bi joj govorio da nije raspoložen za priču i da je umoran. Jednog dana dok je on bio na poslu na njena vrata je pozvonila njoj nepoznata žena koja je ljubazno pozdravila i rekla joj da je došla da razgovara o njenom mužu.

Ona nije znala kao da reaguje i sva se skamenila a zatim je pozvala da uđe u kuću. Djevojka je ušla u hodnik i počela da joj govori kako se ona sa Radetom viđa već duže vrijeme i da je došla da je zamoli da ga ostavi jer on ne može sam da proiča sa njom jer ne želi da je povrijedi. Nakon što je otišla Ana je dugo bila u šoku a njen muže se pojavio predveče i po njemu je vidjela da je znao da je njegova ljubavnica dolazila. Rekao je da će spakovati stvari a da će se poslije dogovoriti o podjeli imovine  što je nju razbjesnilo jer su živjeli u stanu koji je ona nasliejdila od roditelja.