Novo Showbizz

Đorđe David prebačen u bolnicu: Čeka rezultate: U lošem je zdravstvenom stanju, javio se i napisao šta mu je sa plućima!

Pozanti rok pjevač i član žirija Zvedze Granda, je prije nekoliko dana doputovao u Makedoniju i kako kaže od tada se prema svojoj porodici ophodi veoma savjesno.

U stan u kojem žive njegova supruga i kćerka on ne ide već se sa njima susreće samo ispred njihove zgrade. Iz Makedonije je doputovao pretprošlog petka. U Đevđeliji je sjedio zajedno sa gradonačelnikom, i tada je počeo da prima informacije o virusu koji je nastao. Sreća jeste što se on na vrijeme vratio u Srbiju, ali kako izgleda to ga nije sačuvalo od onoga od čega se on čuvao. Đorđe je naime rekao da je tenutno u jako lošem zdravstvenom stanju i da ima i upalu pluća.

U bolnici sam već treći dan. Na infektivnoj prvo. Danas sa prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Trenutno čekam rezultate testa na koroan virus. Osjećam se baš bezveze. Jak sam, ali odmah ću javiti kada dobijem rezultate. Čuvajte se ljudi i Bože zdravlja.

Đorđe Nikolić poznatiji kao Đorđe David je srpski i jugoslavenski glumac i bivši pjevač bendova Generacija 5 i Fuzzbox, i aktuelni frontmen grupe Death Saw. Rođen je 5. novembra 1964. godine u Zemunu. Živi i radi u Beogradu. U braku je sa Anom Mirčetić, s kojom ima kćerku Stašu. Sa glumom se počeo baviti kao dječak i bio je član Dječijeg omladinskog dramskog studija Radio Televizija Beograd. Za to i jeste opravdano što je upisao 1983. godine Fakultet dramskih umjestnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Oglasi – Advertisement