Đorđe David otvoreno o Saši Popoviću- ON JE JEDNA PRAVA LJUDSKA HIJENA- Davidu je ova žena najbolja osoba na estradi- SVI OSTALI U ČUDU (FOTO)

0

Zvezde Granda su u svakom slučaju najpopularnija muzička emisija i takmičenje u cijeloj Srbiji, ali i širom ove regije, i tako je već nekih 13- 14 godina, i svake nove godine ta se popularnost i gledanost samo povećava, pa sve to možemo da nazovemo sa jednim posebnim televizijskim fenomenom. Na popularnost naravno najviše utiču takmičari kojih ima od veoma talentovanih, pa do onih koji su po svemu zalutali na takmičenje. Međutim, najvažnija stavka koja utiče na popularnost ovoga takmičenja su svakako članovi žirija ili mentori

Jedan od njih je svakako i Đorđe David koji kako se pojavio prije nekoliko sezona, i koji je odmah skrenuo na sebe pažnju kako svojim komentarima, tako i osebujnim stajlingom, ali i svojim radom sa kandidatima kojima je mentor. On je u razgovoru sa novinarima rekao kako smatra da Saša Popović u svakom trenutku zna kako treba i šta treba da radi i da je zbog toga i veliki kako i jeste, a onda je napravio neke komentare i na ostale članove žirija, a između ostalog je rekao i:

” Mislim da je Saša Popović ozbiljna hijena koja nas luđake prepoznaje i pakuje i okuplja i koji tačno, u svakom trenutku zna kako treba i zbog toga je veliki koliko jeste. Popović kao da je dugo godina studirao psihologiju, jer on najbolje može da poveže boje, da procijeni i ljude i situaciju koja se dešava na sceni i odatle sve kreće’‘- da bi na to rekao i nke stvari o svojim kolegama iz žirija: ” Poslije svega u “Zvezdama Granda” mogu da kažem da je Viki najbolji čovjek na estradi kojeg sam upoznao za 56 godina svog života. Da mi je to neko rekao prije 10 godina da ću izjaviti, slatko bi mu se nasmijao u facu. Možda se najbolje slažem sa Marijom i Viki, a Bosanac mi je bio najveća nepoznanica i imao sam gard u početku. Kasnije sam shvatio da on zastrašujuće dobro poznaje muziku, tačnije sve žanrove.”

 

Preporučujemo