DOPISIVANJE MU SE DOPALO- VRANJEŠ TVRDI DA SE DOPISIVAO SA DUŠKOM TOŠIĆEM! Ono o čemu su pričali će vas ŠOKIRATI! SVAŠTA (FOTO)

0

Kako je fudbaler Ognjen Vranješ, poznat po svojoj aferi sa Jelenom Karleušom rekao u jednoj TV  emisiji, ne može on da bude kriv zato jer je Duško Tošić, Jelenin muž našao njene poruke, te se dopisivao sa njim, da bi nakon toga ona krenula njega da blati, da govori svašta o njemu , već je to sve trebala da riješi sa svojim mužem i sa svojom porodicom. Vranješ je u emisiji ”Sceniranje” odgovarao na pitanje gledalaca, a naravno da su najprovokativnija bila ona vezana uz njega i Jelenu, a prvo pitanje je bilo da li bio on opet bio sa Divom da postoje neke šanse, na šta je on rekao:

” Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lijepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htjela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da riješi to sa svojom porodicom . Posljednjih šest mjeseci shvatio sam da mi se to ne sviđa. Sada kada mi dejvojke šalju takve slike ja ih blokiram”– Za Duška je rekao da on nije njegov kolega i da ga je upoznao jednom u Turskoj, a rekao je da je Jelenu upoznao preko društvenih mreža, a kada malo sa distance gleda na sve to, smatra da je njihov odnos mogao da se završi na drugačiji način, te je još rekao i ovo:

” Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vrijeđa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smiješna.Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Posle toga nismo bili u kontaktu” 

Preporučujemo