“Dopisivala sam se sa ovim vojnikom 12 meseci i slala mu pare… Kad sam majci pokazala sliku SVET MI SE SRUŠIO! Od istine mi se želudac okrenuo…”

0

U današnje vreme kako je krenula ekspanzija druđtvenih mreža, jako je popularna postala stvar da se jednostavno pronađe neka bliska osoba sa kojom se počnete dopisivati i onda to preraste u nešto više. Međutim, nikada ne znate kada se dopisujete sa nekim, ko se nalazi u stvari sa druge strane profila, jer svako može da postavi neku sliku i da se tako predstavlja. 

Mi vam danas donosimo čisti dokaz kako se možete itekako “nasukati” kada su u pitanju društvene mreže, i svakako da vam treba biti nauk da ne trebate sa svakim da se dopisujete pre nego što proverite o kome se tu zapravo radi. Džuli Prajs je ime samohrane majke iz Velike Britanije koja se dopisivala sa mladićem, koji se predstavio kao Karlo Ramos, i koji je rekoa da je bio u Afganistanu i da je ostao invalid. toliko se zaljubila da je prodala auto i celu ušteđevinu te mu je poslala da se snađe i da kupi kartu i da dođe do nje. Na kraju se ispostavilo da je prevarena..

Preporučujemo