Showbizz

Donosimo ekskluzivno! Prva izjava pretučenog Mileta! Tražio mi je pjesmu, a ja sam mu rekao…

Poznati folk pjevač Mile Kitić doživio je veliku neprijatnost tokom svog nastupa, prošlog petka.

Na njega je nasrnuo gost kaane u kojoj nastupio ovaj pjevač.

Momak koji je nepoznat javnosti, prišao je pjevaču, povukao ga, zatim srušio s bine i pao preko njega, nakon čega su istog trenutka reagovali pripadnici obezbjeđenja kako bi spiječili još veći haos.

 

Pjevač je nakon ovog incidenta objasnio šta se zapravo desilo.

“Pjevam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je neko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gdje nisam pjevao, i za vrijeme rata, a ovako nešto nikad nisam doživio – započinje Mile ispovijest.

“Pjevao sam u petak uveče u Bazelu, došao jedan gost i kaže:”Je l’ može ta i ta pjesma?”, ja mu kažem: “Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pjevam”. Ja njemu lijepo kažem – samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme da prekidam i da pjevam drugu pjesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu par stepenika, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako. Povukao me je sa bine iz revolta, vidio sam ja, s namjerom da mi naudi. Ali vjerujte mi, da sam ja primjetio nešto, da psuje, da ima neke namjere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao obezbeđenju, ali ništa nisam primetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpjevam pjesmu koju je tražio”, objašnjava Kitić.

Dodaje da nikakve povrede nije zadobio, te da nije bilo potrebe da potraži ljekarsku pomoć, već je uredno nastavio svoj nastup.

Oglasi – Advertisement