DONATELA VERSAĆE JE UNAKAZILA LICE, A ČEKAJTE DA VIDITE NJENU KĆERKU: Lice gore nego u njene majke, I ONA SE UPROPASTILA (FOTO)

0

Verujemo kako ste do sada jako puno puta videli neku slavnu osobu kako je izgledala pre, a kako izgleda danas. Koliko god bile popularne operacije, i koliko vam zapravo pomognu, one sa druge strane znaju biti i više nego kontraproduktivne kada se forsiraju, i onda upropastite deo tela, a lice je pogotovo na udaru. Jako puno imamo primera ossoba koje su se definitivno upropastile, a žena koja to najviše radi je svakako Donatela Versaće, koaj jednostavno ne zna šta će sa parama, pa onda troši na plastične zahvate.

Ona ima i ćerku Alegru, koja je nedavno napunila 32 godinu, a kjojoj je majka svakako uzor broj 1. Ono što ih jedino razlikuje je boja kose. Alegra kaže da se oduvek divila svojoj majci, da joj je ona idol, pa ne čudi onda što i ona više provodi vremena kod hirurga nego napolju u provodu sa vršnjacima. Ako na to dodamo da ima početni oblik anoreksije, onda vam je sve jasno…

Preporučujemo