Dom Lepe Lukić u kom se nije začuo dečiji smeh: Ovde živi legenda narodne muzike, jedan kutak joj posebno znači (FOTO)

0

Mnogo slavnih ličnosti na Balkanu ima svojih pet minuta slave i onda samo iščeznu ili ne budu toliko zamijećeni kao prije, pa se moraju prijavljivati za učešće na reality show emisijama na televiziji. Na tim emisijama se javno sramote za pažnju i novac, a jedna učesnica bila je Lepa Lukić.

Ova nekada jako slavna pjevačica je danas manje u žiži javnosti jer vodi povučeniji život, ali te reality show emisije su joj svakako ponovo digle profil pa se ponekad mediji osvrnu na njene privatne aktivnosti. Ona je od 2004. godine u finom stanu u Žarkovu, dalje od buke centra grada. Ima terasu s finim pogledom na Beograd i živi na prvom spratu jer se boji liftova, a preselila se tu na zahtjev majke koja je bila dosta bolesna u to vrijeme. Lepa je i danas ostala tu i priznala je da voli da radi po kuća i da kuha.

Hranu jede u skladu sa savjetima doktora i dijetetičara i od mesa smije jesti samo piletinu, ćuretinu, konjetinu i teletinu. Sama sređuje enterijer i smatra da joj ne trebaju stručnjaci za to. Ne voli da sjedi po cijeli dan u kući, ali zato ne voli ni da ide u kojekakve kafane.

Poseban kutak izdvojila je za lutku po imenu Milica, koju je dobila poslije emisije “Veliki brat” i taj kutak joj je svetinja. Sa prijateljicama Mirom Kovačev i Nadicom Brekić često ide u kupovine i tako se druže već godinama, a zahvalna im je što su joj pomagale oko bolesne majke. Otkrila je da joj one paze stan kad ona putuje i nastupa.