DOKTORICA IZ PORODILIŠTA otkrila jezivu tajnu: “NEKA MI BOG OPROSTI…” Od ovih riječi se ledi krv u žilama! (FOTO)

0

U današnje vrijeme je većina nas opterečena sa svojim problemima, i veoma često svima nama izgleda da niko na svijetu nema gore probleme od nas samih. Postoje tako neke stvari koje nam u sekundi mogu pokvariti cijeli dan, ili sedmicu, a kada čovjek čuje neke tuđe slučajeve često shvati da su njegovi problemi beznačajni i tek tada uvide koliko su u stvari sretni spram nekih drugih ljudi, te da treba da budu zadovoljni životom kojeg žive. Tako je i ova doktorica iz jednog porodilišta objavila na društvenim mrežama svoju ispovijest kada je srela jednu mladu trudnicu koja je došla da se porodi. Termin je toj ženi bio tek za mjesec dana, ali su joj trudovi počeli ranije:

“Tog dana dolazi babica i kaže mi kako je ta žena dilatirana 6 cm. Termin je trebao tek da bude idući mjesec, a beba je još jako mala. Upoznala sam se potom sa Melisom, majkom koja treba da rodi. Kada sam vidjela kako izgleda ostala sam šokirana. Ispred mene je bila jedna djevojka, dvadeset nepunih godina, mršava i totalno neuhranjena. I trebala je da rodi.’‘- Dalje u nastavku svoje ispovijesti, ova doktorica je otkrila i ove stvari:

”Pitala sam je da li ona uopšte jede, na šta mi je ona potvrdno odgovorila i onda rekla kako njen muž radi da zaradi, on ne pije, on je dobrica. Svaki dan imamo hljeba i ja ponešto skuham. Živimo lijepo, ne žalimo se. Ja stvarno ne mogu da vjerujem da ona misli da je jedan obrok dnevno dovoljan, naročito jer je trudna. Ona ima i sestru koja je u hraniteljskoj porodica otkad im je majka umrla, a njihov otac nije znao šta da radi sa Melise, pa je dogovorio da se ona uda. Kada sam vidjela nalaze shvatila sam koliko joj je stanje zapravo loše, ali trudovi su postajali sve jači i ona je počela da se napinje. Na kraju je rodila kćerkicu od 2,2 kg, prelijepu kćerku…”

Ostatak ispovijesti pročitajte OVDJE

Preporučujemo