DOK MU ŽENA NAVODNO KOMUNICIRA SA KANJE VESTOM NI DUŠKO TOŠIĆ NE GUBI VREME: Svu pažnju USMERIO na svoju VELIKU LJUBAV!

0

Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji su Jelena Karleuša pjevačica koja je svoju popularnost stekla više skandalima koje pravi nego pjesmama i fudbaler Duško Tošić koji je nedavno okačio kopačke o klin  i počeo da se bavi menadžerskim poslom.

Njih dvoje su u braku već 14 godina i mediji su ih do sada bezbroj puta razvodlili ali se njih dvoje i dalje drže zajedno mada je poznato da je u njihovoj vezi bilo nekoliko ozbiljnih kriza. Zadnja u nizu se desila za pravoslavni Božić kada je Jelena Duška prijavila policiji za nasilje tvrdeći da je u toku svađe pljunuo i udario otvorenom šakom po licu. Iako je Duško to negirao dobio je zabranu prilaska Jeleni u trajanju od mjesec dana i mnogi su bili ubijeđeni da je ovo značilo i krah njihovog braka.

Međutim po svoj prilici oni su i sada uspjeli da izglade svoj odnos a Jelena je u središte pažnje javnosti došla nakon što su mediji počeli pisati o tome da je na Instagramu ovu pjevačicu zapratio i Kanje Vest poznati američki rteper koji je bio u braku sa Kim Kardašijan.

Iako ove špekulacije nije potvrdila ni sama Jelena mnogi smatraju da je lako moguće da ona komunicira sa Vestom. S druge strane Duško koji i nije toliko aktivan na društvenim mrežama je iznenadio svoje pratioce objavom koja je pokazala da iako je, što se tiče aktivnog igranja fudbala otišao u penziju i dalje vrijedno radi kao menadžer u turskom klubu Bešiktaš. On je u nekoliko storija koje je objavio dao podršku svom bivšem klubu pred meč sa Galatasarajem.

Preporučujemo