DOK MIRKA SEDI KUĆI I RAĐA DECU, VUJADIN MUVA SRPSKE PEVAČICE: Isplivali DOKAZI, on se ne smiruje! (FOTO)

0

 Žuta štampa na našim prostorima kao i svugdje u svijetu primjeti neke suptilne detalje u životima i postupcima estradnih ličnosti. To dovodi često do velikih drama, skandala i profitabilnih priča, a nekad to ostane i na praznim špekulacijama. Bilo kako bilo, nepobitna je činjenica da je takav vid novinarstva veoma popularan.

Mediji Balkana su nedavno ostali šokirani jednim postupkom Vujadina Savića, slavnog fudbalera koji je već dugo u vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević i s kojom ima četvero djece. Naime, Savić je uradio nešto što bi mnoge djevojke razljutilo da njihov partner to uradi – ostavio je lajk na fotografiji slavne pjevačice. Atraktivna pjevačica u pitanju je nekad bila u grupi Modelsice, a to je Ivana Stamenković Sindi koja je provokativno pozirala na Instagramu i pokazala svoje obline, a među lajkovima se vidi i da je Vujadin Savić jedan od korisnika koji joj je lajkao fotografiju i to je izazvalo lavinu komentara.

Svi su krenuli odmah da špekulišu o tome kako Vujadin vara Mirku sa čuvenom Sindi, ali mnogi misle da je to samo bezazleni lajk i da mu se jednostavno svidjela fotografija. Čini se da su Mirka i Vujadin jako sretni svojom ljubavlju i porodicom, iako ne eksponiraju djecu javno.

Kćerku Adrijanu i njene braću i sestru povremeno objave na društvenim mrežama. Adrijana je najstarija i rođena je prije devet godina, a mnogi već komentarišu kako je lijepa na majku Mirku, dok drugi komentarišu da je na djeda i oca povukla talenat za fudbal jer se vidi snimak gdje se bori s djedom Duletom Savićem za loptu.