“Dok me tukla deca su vrištala!” : Tužna priča bosanskog pevača Al Dina kojeg je žena tukla, svoje najlepše pesme je ipak njoj posvetio…

0

U nastavku današnjega članka jedna jako tužna priča, koja sse jako retko dešava, ali se ipak dešava. Verujemo da ste do sada jako puno puta čuli za naislje u porodici i u 90% sslučajeva čovek je taj koji maltretira svoju suprugu, a u retkim situacijama imamo i slučajeve kada su žene te koje maltertiraju pa čak i tuku svoje supruge. 

Za takve muškarce se u društvu kaže da su “tetke”, kada dopuštaju takve stvari da im radi rođena žena. Međutim, sledeća priča nam pokazuje koliko je dan čovek može da bude lepo vaspitan, a da ima tu nesrežu da za suprugu ima ženu koja voli da “šara”. Al Dino je poznati bosanski pevač, koji je u poslednje vreme ipak malo pao što se tiče njegove karijere. 

Međutim, njegova životna priča je jako tužna, jer je bio dugo vremena u braku sa poznatom BH voditeljkom Arduanom Pribinjom, sa kojom ima 2 dece, i onda su krenuli problemi u braku, a on je bio ubeđen da ga ona vara. Samim time, sve su bile češće svađe, a jedan dan je sve kulminiralo i to pred decom, kada je ona od bessa krenula da ga šamara i udara. 

Toliko su bili glasni, da je komšiluk pozvao policiju, a ona ga je tukla pred decom, a on nije hteo da joj uzvrati jer je odgojen da se žensko ne udara. Nakon par dana ssu se razveli, a njegove misli su bile ispravne, jer ga je ona varala sa jednim amerikancem, za kojeg se posle i udala. 

Preporučujemo