Novo

Dok je snimala prilog sa zmijom na ramenima desilo joj se nešto što nije očekivala: “Šta ako on vidi moju ruku?” Zastrašujuće!

Vjerovatno ste sigurni da ste već sve i svašta vidjeli na internetu i društvenim mrežama. Međutim, evo još jedne priče koja je nesvakidašnja i koja nam ovog puta dolazi iz Australije.

Naime, video snimak koji je priložen u nastavku članka prikazuje trenutak kada prestravljena repoterka počinje da paniči dok je izvještavala sa zmijom oko vrata, zmija je jako bila mirna sve dok odjednom nije uradila nešto strašno.
Reporterka je Australijanka i njeno ime je Sarah Cawte, počela je drhtati istog momenta kada je zmija počela da napada njen mikrofon i to sa nekoliko naglih napada.


“Ugrizao mi je mikrofon”, sve vrijeme je nervozno vikala i smijala se dok se zmija kretala sa jednog njenog ramena na drugo.
Bilo je par ljudi koji su stajali iza kamere i čuje se kako se oni smiju i njen kamerman kaže: “Bit će to dobro, to je on samo vidio mikrofon”, na šta je ona odgovorila:
“A šta ako on vidi u moju ruku?” Pitala je Sara.


Ona je bila jako smirena i profesionalna te je prilog koji je započela, završila bez ikakvih problema. A kasnije, ona je priznala da je mislila da će je zmija ugristi i čim su se kamere ugasile, zahtjevala je da joj se zmija istog trenutka skine s vrata i s nje.


Na svu sreću, sve se završilo u najboljem mogućem redu, i zmija a i voditeljka su ostale potpuno smirene. Međutim, ovo je jako dobra poruka, da se sa životinjama ne treba igrati, ipak su zmije jedne od najopasnijih životinja.

Pogledajte i video:

Oglasi – Advertisement