DOK JE SNIMALA BOLJI ŽIVOT BILA JE U VEZI SA DVOJICOM! Sve o burnom životu Svetlane Cece Bojković: I njen ljubavnik je bio u BRAKU!

0

Ljubav je nešto o čemu ljudi od davnina pišu priče, pjevaju pjesme, snimaju filmove i slično, pa je to dostiglo neki nivo mističnosti koji nas navede da zaboravimo da prava ljubav nije baš savršena. Naprotiv, ljubav zna biti podla stvar koja može da nas zavara i da nam pokvari živote.

Bilo kako bilo, to je jedna od stvari u kojoj imamo neograničen broj pokušaja do smrti, pa nije ni čudo što mnogi mijenjaju partnere ili se žene i razvode više puta. To je normalno kako u životu građanstva, tako i u životima estradnih zvijezda i ostalih slavnih ličnosti u svijetu. Glumica Svetlana Bojković koju znate iz serije “Bolji život” je po treći put udata i ljubav je našla kraj diplomate Slavka Kruljevića, a njemu prethode dva supruga koji danas više nisu među nama. Štaviše, s ta dva supruga je formalno bila u isto vrijeme upravo tokom snimanja te kultne serije.

Prvi brak je bio sa Milošem Žutićem za kojeg se udala u dvadeset i prvoj godini i rodila mu kćerku Katarinu koja je danas slavna glumica. Dok se razvodila od Miloša, istovremeno se razvodio od svoje supruge i Ljubomir Draškić s kojim je Svetlana uplivala u novi brak dok se razvodila od Žutića.

Žutić i ona su unatoč svemu ostali u dobrim odnosima dok nije umro 1993. godine, a i Draškić je preminuo 2004. godine nakon suočavanja s depresijom i srčanim problemima. Za nju ljubav tu nije završila i samo pokazuje da čovjek treba nastaviti paziti na sebe i tražiti ljubav drugdje.

 

Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo